Meny

Sæteråsen | nyheter

17 April 2017

Skogdag på Sæteråsen Gård.

6.Mai inviterer vi til skogdag. Tema for skogdagen skal være lokal verdiskaping i skogen med fokus på gevinsten ved å la skogen stå til den er hogstmoden.

Meld deg på facebook

01 Februar 2017

Sæteråsen Sag & Høvleri AS produserer fasade elementer som monteres direkte på vegg av kunden.

Vi produserer på eksakte mål og etter kundens behov. I dette prosjektet, Kanebogen Senter i Harstad, er vi halveis i leveransen til Consto Bygg AS.

Vi har produsert elementer som er 1,83x4,05m, og kunden har kun en kjapp monteringsjobb så er fasaden ferdig. Enkelt og kostnadseffektivt, og ikke minst, vakkert, miljøvennlig, kortreist og vedlikeholdsvennlig.

Vi gleder og oss til våren 2017 når dette prosjektet skal være ferdigstilt og vi får se det ferdigstilte bygget, utsmykket med VATRE spilekledning fra oss.

12 April 2016

VATRE

Sæteråsen Sag har i samarbeid med Vizuelli introdusert VATRE. Dette er produktnavnet for Varmebehandlet tre. Det er flere som selger varmebehandlet tre i Norge, men vi er de eneste som produserer lokalt med vakummetoden samt bruker lokalt trevirke. Dette gjør Vatre til det mest miljøvennlige produktet i Scandinavia. Derfor fortjener det et eget navn. Navnet representerer derfor miljøvennlighet,varighet og kvalitet.

04 April 2016

Vi har levert kledning og tak i Varmebehandlet (VATRE) gran til et naust.

20 Januar 2016

Sæteråsen Sag har laget en ny side som presenterer våre stolteste prosjekter. Dette er hus, hytter og offentlige bygg som vi har hatt gleden av å være med på.
Se prosjektene her i eget vindu.

06 Juni 2015

På vakre Tjeldøya settes det i disse dager opp et bygg som skal gi ly for været i fjæra. Det bygges som et naust i vikingstil. Vi har produsert pre-cut sperrer av rundtømmer og bistår også ved monteringen av dette

HjemVEDvarmebehandlet tresibirsk lerkpanelervillmarkspanelkledningerrundtømmerterrassertakBåtmaterialerSpesialdimensjonerFasade elementerLedige stillingerOm ossKontakt
Lukk