Meny
HjemVEDvarmebehandlet tresibirsk lerkpanelervillmarkspanelkledningerrundtømmerterrassertakBåtmaterialerSpesialdimensjonerFasade elementerLedige stillingerOm ossKontakt
Lukk

Sæteråsen | en liten historie

Om Sæteråsen Sag

Siden 1992 har Sæteråsen Sag drevet med treforedling.
Mye har skjedd siden da, men verdiene er de samme.

Sæteråsen Sag & Høvleri AS har drevet treforedling siden 1992.

Da var det småskala treforedling som tilleggsnæring til gårdsbruk. I januar 1997 ble det tatt et steg opp og kjøpt produksjonsutstyr med større kapasitet og Sæteråsen Sag ANS ble dannet.

1.januar 2006 ble vi omdannet til AS, Pr dato er vi 2 eiere, Arild Kulseng-Hansen og Torgeir Hjalte.

Det er de siste årene investert betydelige beløp i bedriften, en topp moderne trelasttørke, lagerbygg og høvel er på plass og i full drift.

Våren 2009 kjøpte vi opp varelageret og overtok kundemassen til Sibirsk Lerketre AS. Vi tok da steget fra å produsere noen enkeltordrer med sibirsk lerk på bestilling, til å kjøpe inn ferdigvarer for videresalg. Dette er et marked vi satser på å utvide og videreutvikle i tiden fremover.

Vi henter det vi kan av råstoff i nærområdet, men det meste av trevirke får vi fra Saltdalen/Steigen og indre Troms. Dette er noe vi håper skal endre seg i tiden fremover og at vi får handlet ennå mer lokalt.

Vi har samarbeidspartnere over hele Norge og kan skaffe alt du måtte trenge.

Vi ønsker at du skal bli en fornøyd kunde hos oss, enten du trenger noe spesielt i tre, eller legger vekt på å bruke lokale ressurser og arbeidsplasser.

Vi ønsker alle velkommen som våre kunder!

Torgeir Hjalte

Daglig Leder
torgeir@saeteraasen.no90960873

Arild Kulseng-Hansen

Markedsføring, salg og utvikling.
arild@saeteraasen.no94789350

Mathias Wahl

Fagarbeider trelast

Chris Hofbauer

Trelastmedarbeider